• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verreiker huren bij Sky High Rental (11)

Een verreiker huren doet u natuurlijk bij Sky High Rental! Voor klussen met een groot bereik is een verreiker de uitkomst. Bekijk hieronder ons aanbod.
Aandrijving
Max. hefhoogte (+/- meters)
Max. hefcapaciteit (kg)
Toon 1 - 11 van 11

Een verreiker huren doet u natuurlijk bij Sky High Rental! Voor klussen met een groot bereik is een verreiker de uitkomst. Verreikers hebben een lange uitschuifbare arm waardoor ze mogelijkheden bieden die een heftruck niet heeft. Sky High Rental heeft verscheidene uitvoeringen van deze zeer handige machines. Zo vindt u bij ons verreikers met roterend chassis en modellen met een vast chassis. Bekijk al onze modellen verreikers te huur in het overzicht hieronder. Heeft u vragen of wilt u specifiek advies? Bel ons gerust op! We staan u graag te woord. 

Specialist in verreiker verhuur

Sky High Rental is uw specialist in verreiker verhuur. Iedere werkplaats heeft andere eisen en benodigdheden. Wij weten door jarenlange ervaring precies welke verreiker voldoet aan uw wens. Wij rusten ze speciaal uit voor elke klus. Zo monteren we een schepbak om grond en puin te vervoeren en te verplaatsen, een lier of winch om de verreiker als hijskraan te gebruiken of een werkkooi zodat de verreiker dienst kan doen als hoogwerker. De verreikers worden standaard verhuurd met vorken.

Verreikers huren voor iedere klus 

Onze verreikers zijn dé perfecte machines voor uw klus op hoogte. Met diverse uitvoeringen hebben wij altijd een verreiker te huur die voldoet aan uw wensen. Onze verreikers zijn van topmerken en alleen van de allerbeste kwaliteit. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een betrouwbare verreiker die doet wat u ervan verlangt. Geen klus is te gek voor onze verreikers. Ervaar zelf het gemak van een verreiker van Sky High Rental en huur vandaag nog! Liever eerst nog wat advies alvorens u een verreiker wilt huren? Bel ons gerust eens op! Wij staan u graag telefonisch te woord. 

Verreiker verhuur prijzen

De verreiker verhuur prijzen zijn verschillend. U kunt al een verreiker huren voor minder dan 70,- per dag. Dit verreiker verhuur tarief hanteren wij wanneer u de verreiker vier weken huurt. De verreiker verhuur tarieven verschillen ook per type verreiker. Verreikers met meer draagvermogen of groter bereik hebben hogere verhuurprijzen dan verreikers met minder draagvermogen en een lager bereik. Wij hebben veel verreikers in ons assortiment, waardoor er altijd wel een verreiker voor u te huren is tegen een voordelig tarief. De verreiker verhuur prijzen van Sky High Rental zijn namelijk eerlijk en betaalbaar. Indien u een verreiker voor een langere tijd wilt huren, kunnen wij een prijs op maat geven. Bent u nog niet overtuigd of wilt u meer informatie over onze verreiker verhuur tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. 


Verschillende types verreikers te huur

Bent u op zoek naar een verreiker met vast chassis of toch een roterende verreiker? Waar u ook naar op zoek bent, Sky High Rental staat graag voor u klaar met advies voor het vinden van de juiste verreiker voor uw klus. Wij hebben standaard roterende verreikers en starre verreikers in ons assortiment, maar indien u behoefte heeft aan een ander type, dan horen wij het graag en bespreken we de mogelijkheden. 

Roterende verreikers huren

Een roterende verreiker is erg handig om om grote hoogte het platform te draaien, zodat u overal nog beter bij kunt. Vanaf het platform kunt u zelf gemakkelijk draaien met het bedieningspaneel en hoeft u niet naar beneden om het platform beter te zetten. Dit bespaart u tijd en geld. Een roterende verreiker is daarom niet voor niets zo populair. Bekijk ons aanbod roterende verreikers. We hebben een flink aantal in ons assortiment van verschillende groottes. 

Starre verreikers huren

Een starre verreiker is erg handig voor klussen waarbij het niet nodig is om te roteren, wat wel het geval is bij een roterende verreiker. Het huren van een starre verreiker is de juiste keuze wanneer een heftruck niet genoeg is om de klus uit te voeren. De starre verreiker is flexibel en makkelijk in gebruik. Een starre verreiker huren is dus een goede keuze wanneer het niet nodig is om een starre verreiker te kopen, maar u er wel een nodig hebt voor het uitvoeren van uw klus!

Verreikers te huur van de beste merken

Sky High Rental is leverancier van de beste merken verreikers. Bij ons kunt u verreikers huren van pure kwaliteitsmerken. Staat het door u gewenste merk niet tussen ons aanbod verreikers te huur? Neem dan contact op. We helpen u graag met het vinden van de juiste verreiker voor de verhuur. Je kunt bij ons terecht voor de verhuur van de volgende merken verreikers:

  • JCB verreikers huren
  • Manitou verreikers huren
  • Merlo verreikers huren
  • Genie verreikers huren
  • JLG verreikers huren 
  • SkyJack verreikers huren

Dé verreiker verhuur specialist

Sky High Rental is al jaren dé verreiker specialist van Nederland. In de loop der tijd hebben wij vele tevreden referenties opgebouwd met de verhuur van onze verreikers. Veel van onze tevreden klanten bevinden zich in Brabant, maar daarnaast worden onze verreikers door heel Nederland verhuurd aan uitvoerders en bedrijven in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Maastricht en Nijmegen. Of u nu een roterende verreiker wilt huren, een starre verreiker wilt huren of een verreiker met telescooparm wilt huren, verreikers huren doet u bij Sky High Rental! De verreiker verhuurder specialist van Nederland.